Navbarı Gizle / Navbarı Göster

Ana Menü

21 Kasım 2010 Pazar

Mozgov'un Suçu Ne?



Dün gece oynanan Knicks-Clippers maçında önce Eric Gordon onu posterin bir parçası yaptı. Bu çok az rastlanan bir durum değil. Ancak daha sonra Blake Griffin onu sezonun hareketlerinden birinde öyle bir duruma soktu ki... Mozgov bunu atlatabilmek için profesyonel yardım almalı. Frederic Weis ona bu konuda yardımcı olacaktır.

Blake Griffin sadece yılın çaylağı seçilmekle kalmayıp, yılın en güzel hareketlerine de damga vuracak, bu kesin. Highlight machine lakabını alması süpriz değil. Müthiş bir dikey zıplaması ve patlama yeteneği var. Geçen sezon kenarda oturdukça basketbola ne kadar aç kaldığını görmemek elde değil. Üvey evlat Clippers en sonunda kendini izlettirebilmek için iyi bir nedene sahip. Umarım başka bir sakatlık yaşamaz da onu daha uzun yıllar izleriz böyle.

Maçla ilgili değil ama New York'la ilgili de ufak bir not düşeyim. Amare'nin performansı için maçlarında onun attığı sayı kadar savunduğu oyuncuların attığı sayılara da dikkat etmekte fayda var. Blake Griffin dün 44 sayı bıraktı Knicks potalarına. Her ne kadar maçı NY kazanmış olsa da bu durum da bir hayli dikkat çekici bir hal almaya başladı.

Son olarak Udonis Haslem sol ayağından yaşadığı sakatlık nedeni ile Memphis maçında sahayı terk etmek zorunda kaldı. Zaten rebound sıkıntısı çeken takımda Wade'den sonra Haslem'in de eksikliği büyük kayıp olacaktır. Henüz durumu daha net değil, çok ciddi bir sakatlık olmadığına dair yazılar var. Ancak böyle bir olasılık bile Miami'nin başarısının ne kadar pamuk ipliğine bağlı olduğunun en büyük göstergesi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder